L-am sarat, condimentat (condimente pentru peste si maghiran), am pus in interior felii de lamaie si suc de rosii si apoi l-am pus pe o hartie de copt, unsa in prealabil cu ulei. Am impachetat pestele in hartie si l-am pus pe tava cu gratar iar in tava am pus apa, ca sa se coaca in aburul degajat. La un moment dat l-am intors pe gratar si peste vreo 1 ora si 30 minute l-am scos de la cuptor. Am pus cuptorul la 220 de grade.
Pentru garnitura am folosit aceeasi reteta de saptamana trecuta: am pus 3 pungi de legume congelate (1 cu morcovi si mazare si 1 cu fasole galbena). Le-am calit impreuna cu 1 ceapa
taiata marunt, am adaugat suc de rosii, sare, piper, marar si patrunjel taiat si le-am pus
intr-o tava la cuptor (cca 40 de minute).
Pestele s-a facut perfect. Am dat pielita la o parte, am luat cu o paleta fileul de deasupra si l-am transferat pe un platou si am ornat cu felii de lamaie si alaturi am servit legumele. A iesit foarte gustos!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu