luni, 29 august 2011

Spaghetti cu sos de rosii, sardine si busuioc verde

Zilele trecute am reusit sa pacalesc masa de seara mancand cate o felie de pepene rosu. In aceasta seara insa gandurile s-au oprit la ceva rapid de pregatit si in acelasi timp gustos. Am cumparat spaghetti Barilla nr. 9 si am pregatit un sos din ceapa taiata marunt si calita in ulei de masline la care am adaugat si putina apa, apoi o cutie de 500 de g de rosii decojite, am pus busuioc uscat, putin rozmarin si am adaugat si 2 stropuri de vin alb. Cand a mai scazut sosul am adaugat sardinele din 2 cutiute de conserve, sare si piper. Fara sa fac nici o reclama pot spune ca de mai multi ani am descoperit o marca (King Oscar) care are sardine in ulei foarte bune. Cele de la alte firme sunt mai maricele si au solzisori, ceea ce este destul de neplacut. Am amestecat cu grija sa nu le sfaram, am strecurat pastele si le-am pus peste sos. Deasupra am pus frunzulite de busuioc verde si celor care au vrut, masline. Toata lumea a fost foarte multumita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu