Branza de capra am reevaluat-o in vara aceasta. Prietenii nostri din Banat au cumparat branza de capra de la cineva din sat si mi s-a parut foarte interesanta. Gustul picant si puternic mi-a placut, asa ca atunci cand mi s-a ivit ocazia sa cumpar in Bucuresti am incercat-o si am achizitionat-o.
miercuri, 24 august 2011
Salata verde cu rosii si branza de capra
De cateva zile canicula din Bucuresti a facut sa-mi piara orice chef de deschis cuptorul. Astazi mi-am facut rapid o salata cu rosii, salata verde, branza de capra, masline, cateva seminte de susan (sau de orice fel aveti in casa), sare si piper, ulei de masline si putin aceto balsamico. Proportiile sunt variabile. A iesit foarte buna si usoara.
Branza de capra am reevaluat-o in vara aceasta. Prietenii nostri din Banat au cumparat branza de capra de la cineva din sat si mi s-a parut foarte interesanta. Gustul picant si puternic mi-a placut, asa ca atunci cand mi s-a ivit ocazia sa cumpar in Bucuresti am incercat-o si am achizitionat-o.
Branza de capra am reevaluat-o in vara aceasta. Prietenii nostri din Banat au cumparat branza de capra de la cineva din sat si mi s-a parut foarte interesanta. Gustul picant si puternic mi-a placut, asa ca atunci cand mi s-a ivit ocazia sa cumpar in Bucuresti am incercat-o si am achizitionat-o.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu