duminică, 10 iulie 2011

Recomandare culturala

Mi-a fost dor sa mai postez ceva nou dar nu am apucat sa pregatesc decat lucruri simple si frugale atat din cauza ca am tot fost ocupata dar si din cauza caldurii.

Daca sunteti in Bucuresti va sfatuiesc sa mergeti la Muzeul Taranului Roman la expozitia artistului austriac Manfred Willman. Expozitia se cheama “La tara” si este prezentata in Sala de Oaspeti a muzeului. Fotografiile sunt realizate intre anii ’81-’93 la casa artistului de la tara, din sudul provinciei austriace Stiria.

Gama de subiecte este larga dar anumite motive reapar, cu insistenta – oameni care indeplinesc diverse treburi zilnice la ferma, care lucreaza, se spala, sarbatoresc, joaca carti – sau alte aspecte si detalii de la tara: animale, bucatarii, mese cu mancare, ramasite de mancare, peisaje.

Sunt multe imagini frumoase si apropos de mancare, anumite imagini ilustreaza asa de bine mancarurile simple de la tara, pregatirea aluatului pentru paine, etc. Atasez cateva imagini din expozitie si va recomand calduros sa mergeti sa o vedeti. 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu