Asa ca le-am spalat si taiat si pus pe gratar pana s-au patruns. Am pus 1 vanata si 1 dovlecel (taiate pe lungime, felii subtiri - max 1 cm). Apoi am combinat 2 ardei grasi, 2 rosii, 3 cepe noi - nu foarte mari. Am strivit si 4 catei de usturoi si i-am pus si pe ei pe gratar. Separat am fript si ciupercutele, m-am gandit ca lasa zeama si n-am vrut sa se patrunda celelalte legume cu zeama de la ciuperci.
Le-am scos intr-un vas si le-am stropit cu putin ulei de masline si aceto balsamico. Sotul meu le-a pus si niste sos soya. In imagine nu se vad ciupercutele din cauza ca le-am scos pe o farfurie separata si am uitat sa le pun pe salata cand am facut fotografia.
Iar acum este prea tarziu :-)
Puteti sa mai adaugati masline si sa o serviti simpla sau cu branza de orice fel. Faceti-va timp si incercati-o si nu veti regreta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu